Relatietherapie


Verbeter je relatie

Heb je problemen in je relatie? Mis je liefde, warmte of aandacht? Ben je onzeker of voel je je niet vrij in je relatie? Heb je een buitenechtelijke relatie (gehad) of speelt er wantrouwen in je relatie? Loopt de communicatie niet goed tussen jullie of zijn er veel spanningen? Allemaal redenen om eens vrijblijvend te komen praten.

 

Relatietherapie

De therapie is gebaseerd op de vijf voorwaarden waaraan een volwaardige relatie zou moeten voldoen. De basis van deze vijf 'wetten' is de manier waarop jullie met elkaar communiceren. In de sessies leer je om weer op een open en volwassen wijze met elkaar te communiceren en naar elkaar te luisteren. Acceptatie en respect krijgen weer een kans, het plezier komt terug en de spanningen verdwijnen. 

Kosten

Een therapiesessie van 1,5 uur kost € 85,-. Meestal zijn minder dan zes sessies voldoende om de relatie weer gezond te maken en de partners weer met elkaar verder willen/kunnen. Afhankelijk van het probleem kan met een van de partner apart een coachingssessie plaatsvinden. De kosten daarvan zijn € 65 per gesprek. Zijn er meer dan 8 therapiesessies nodig, dan zijn de vervolggesprekken kosteloos.
Voor informatie kunt u bellen met Arjan van Weert (0528-234528) of mail naar mij (info@vangoghhuis.nl).

 

Opgave voor relatietherapie