Coaching

Coaching

Mental Health Coaching (Life coaching)

is een vorm van begeleiding die op efficiente wijze naar een specifiek doel leidt: loopbaan, leidinggeven, problemen op het werk, etc.

LEES MEER

Counseling

Mental Health Counseling (life counseling)

is een kortlopende therapie die maximaal 8 gesprekken omvat, verdeeld over 3 maanden.

LEES MEER

Relatietherapie

Op basis van de vijf voorwaarden waar een volwaardige relatie aan moet voldoen, onderzoeken jullie waar precies de problemen zitten en wat beide partners daaraan kunnen doen.

LEES MEER

Mental Health Coaching (Life coaching) is een vorm van begeleiding die op efficiente wijze naar een specifiek doel leidt: loopbaan, leidinggeven, problemen op het werk, etc. 

Coaching (Mental Health Coaching) is gericht op het bewust worden van de effecten van je eigen gedrag. Door dit bewust te worden kun je ook anders handelen waardoor je effectiever je eigen doelen kunt realiseren. Hierdoor kom je in beweging en wordt je succesvoller in wat je doet. Je leert te werken van uit je eigen kracht. 

Werken aan bijvoorbeeld assertiviteit, communicatie, timemanagement of conflicthantering of werkstress is iets wat je vaak even niet alleen kunt doen. Daar heb je een sparringpartner voor nodig die je blinde vlekken of valkuilen voor je ontdekt en technieken aanreikt om te leren de valkuilen te vermijden.

Counseling

Mental Health Counseling (life counseling) is een kortlopende therapie die maximaal 8 gesprekken omvat, verdeeld over 3 maanden. 

Mental Health Counseling (life counseling) is een methode om mensen te begeleiden, die worstelen met een probleem, een hulpvraag of een ziekte. In deze methode zijn verschillende soorten therapeutische invalshoeken samengebracht tot één geheel.

Mental Health Counseling (life counseling) is ontwikkeld door de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.

Relatietherapie

Verbeter je relatie

Heb je problemen in je relatie? Mis je liefde, warmte of aandacht? Ben je onzeker of voel je je niet vrij in je relatie? Heb je een buitenechtelijke relatie (gehad) of speelt er wantrouwen in je relatie? Loopt de communicatie niet goed tussen jullie of zijn er veel spanningen? Allemaal redenen om eens vrijblijvend te komen praten. 

Relatietherapie

De therapie is gebaseerd op de vijf voorwaarden waaraan een volwaardige relatie zou moeten voldoen. De basis van deze vijf 'wetten' is de manier waarop jullie met elkaar communiceren. In de sessies leer je om weer op een open en volwassen wijze met elkaar te communiceren en naar elkaar te luisteren. Acceptatie en respect krijgen weer een kans, het plezier komt terug en de spanningen verdwijnen.

Neem contact op